[vc_row][vc_column][vc_column_text]

A páncélszekrény szállítás, mozgatás, telepítés összetett, rendkívül balesetveszélyes művelet. Gyakorlatot, szakértelmet és speciális felszerelést igényel. Rossz mozdulat nem csak nagy anyagi kárral járhat, de maradandó személyi sérüléseket is okozhat. Nem véletlenül ez egy külön szakma, amivel a mezei költöztetők néhány próbálkozás után felhagynak. Minden esetben bízza szakemberre a feladatot.

Páncélszekrény szállítás, kivel érdemes?

Olyat érdemes találni, aki ezzel foglalkozik, vannak referenciái. Képek sokat elárulnak. Például, hogy nem apró darabokkal bohóckodjanak rajtuk gurtnival. Ha több tonnás új darabokat visznek rajtuk, akkor a mi otthoni párszáz kilósunkat is megoldják a lépcső, padló szétverése nélkül. Akik értenek hozzá, azok segítenek is majd, hogy hova érdemes tenni, illetve a lerögzítést is megoldják az aljzatbetonhoz, ha szükséges a falhoz is.

Páncélszekrény bérlés, és házhozszállítás egy helyen

Páncélszekrény szállítás tevékenysége cégünknek több évtizedes múltra tekint vissza. Colortrans kisszövetkezetként alakultunk 1988-ban. A Toldi Vasipari Szövetkezet páncélszekrényeit forgalmaztuk illetve szállítottuk ki vevőkhöz. Ezekkel a szekrényekkel a legtöbb ember már találkozott élete során. Minőségüket bizonyítja, hogy a mai napig is számos helyen, mint közintézmények, ékszerészek stb.. használják. Az évek során komoly ügyfélkört, és hírnevet alakítottunk ki a szakmában. A több évtized alatt számos bank, közintézmény, ékszerész bízott meg bennünket széfjének szállításával, épületen belüli áthelyezésével.

[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1612722731721-da6c842d-f51a-7″ include=”696″][vc_empty_space][vc_column_text]

Széfszállítás szakemberekkel

Páncélszekrényekkel foglalkozó kollégáink mind kiemelt fizikummal, és több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Padlóburkolatok épségére kiemelt figyelmet fordítunk. Páncélszekrény lépcsőn való szállításához speciális eszközökkel rendelkezünk, melyek szintén nem tesznek kárt a felületben. A feladathoz emelőhátfalas autóval rendelkezünk. Nagyobb súly esetén, ha szükséges, autódaruval dolgozunk.  Kérésére páncélszekrényét a szállítás idejére fekete fóliába csomagoljuk, így szállításkor senki nem fogja tudni, hogy Ön mit vásárolt. Munkatársaink erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkeznek.

Páncélszekrény rögzítés, javítás, raktározás

Páncélszekrényt érdemes a padlóhoz rögzíteni, magasabb szekrények esetén a falhoz is. Kérésére felmérjük a helyszínt, és szakszerű módon elvégezzük. Nem minden esetben megoldható a szekrények rögzítése. Ilyenek például a padlófűtéses aljzatok. Ilyenkor másik helyet kell keresni a széfnek. Páncélszekrény rögzítés előtt mindenképp érdemes utánanézni az épület jellemzőinek.

Kiterjedt kapcsolati rendszerünknek köszönhetően tudunk biztosítani a helyszínre zárlakatost. Amennyiben költözik, de átmenetileg nem tudja megoldani páncélszekrényének tárolását, raktározásban is számíthat ránk.

Páncélszekrény szállítás ár

Minden esetben egyedi árat adunk, illetve szükség esetén díjtalan helyszíni felmérést biztosítunk.

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1612722731726-0397f277-e8c0-0″ include=”694,693,771″][/vc_column][/vc_row]