Páncélszekrény bérlés egyszerűen

Páncélszekrény bérlés szolgáltatásunkat elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek nincs szüksége hosszútávon egy ilyen drága és nehezen mozgatható bútordarabra.

  • Fesztiválra
  • Vásárra
  • Filmforgatásra
  • Kiállításra
  • Ideiglenes irodába

Bérelhető páncélszekrények számos kivitelben

Bérelhető szekrényeink több kivitelben elérhetőek, így biztosan megtalálja az Önnek leginkább megfelelőt. A teljesség igénye nélkül az alábbi szekrényekkel állunk rekdelkezésére:

Kulcsos: Magas biztonsági fokozatú, jellemzően 300 kg feletti súllyal. Azoknak ajánljuk, akiknek a kulcs megőrzése a legmegfelelőbb megoldás

Számzáras: A mechanikus számzárakat elsősorban olyanoknak ajánljuk, akik már használtak ilyen zárat, így ismerik annak működését. Illetve annak a kombinációját meg tudják jegyezni/biztonságos helyen leírva tárolni.

Tűzálló: Ezeket a szekrényeket olyan ügyfeleinknek ajánljuk, akik elsősorban fontos, pótolhatatlan dokumentumaikat szeretnék biztonságban tudni.

Értéktároló: Kis méretű, viszont magas biztonsági besorolású páncélszekrények. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik nem tudnak, kívánnak egy nagyobb szekrényt kerülgetni. Méretüknél fogva padlóhoz rögzítés ajánlott.

Antik páncélszekrény: Elsőorban forgatásokra, kiállításokra. Felujított, illetve eredeti patinás állapotban is elérhetőek.

Amennyiben nem biztos benne, hogy az Ön igényeinek milyen páncélszekrény fele meg, vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégánk szívesen ad tanácsokat a választáshoz.

páncélszekrény bérlés

Páncélszekrény bérlés 15.000 Ft /hó-tól

Bérelhető szekrényeink már 15.000 Ft /hónap díjtól elérhetőek.

A tőlünk bérelt szekrények esetébe a páncélszekrény szállítás kedvezményes díjszabás szerint történik.

Kérheti a bérelt szekrény rögzítését is.

Pancelszekrenyberles.hu © All Rights Reserved.2021